e-conomic (for invoicing)

Create and synchronize invoices between Forecast and e-conomic

This Help Center article is written in Danish, since e-conomic is only available in Danish and for the Danish market.

Integrationen mellem Forecast og e-conomic er delt op i to. Som udgangspunkt, aktiverer du faktureringsdelen, når du vælger at aktivere integrationen fra Apps & Integrationer i Forecast. Det betyder, at du kan overføre financiel data fra dine projekter i Forecast til e-conomic, og dermed automatisk genere fakturarer - som er klar til at blive sendt.

Den anden del af integrationen er integration af projektdelen i e-conomic. Dermed kan du udover fakturaer, også synkronisere projektdata mellem Forecast og projektstyringsdelen af e-conomic. Denne del skal manuelt aktiveres fra "e-conomic"-siden i Apps & Integrationer. Læs mere

Aktivering af integrationen

Som Administrator i Forecast

1. Gå til din personlige menu i øverste højre hjørne, vælg Admin
  2. Gå til Apps & Integrationer, eller klik her
  3. Find e-conomic, eller klik her
  4. Klik Aktivér

Anvend integrationen

1. Gå til et af dine projekter
  2. Gå til "Invoicing"-siden i projektmenuen
  3. Opret en faktura i Forecast
  4. Tryk på "Export"-knappen ud for den faktura du vil sende til e-conomic
  5. Vælg den e-conomic kunde, som fakturaen skal oprettes under.
  6. Vælg et e-conomic produkt for hver linje i fakturaen (evt., benyt dropdown menuen for, at vælge for alle linjer på én gang)
  7. Tryk Send, og fakturaen oprettes dermed som en kladde i e-conomic.
  8. Fakturaen låses derefter i Forecast, og eventuelle ændringer i e-conomic synkroniseres automatisk tilbage til Forecast.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen problemer eller spørgsmål undervejs, så åben Chatten ved at klikke på knappen i nederste højre hjørne. Vi er altid klar på at give en hånd med!