e-conomic (for project management)

Connect your projects in Forecast with projects and finance in e-conomic

This article is written in Danish, since e-conomic is only available in Danish and for the Danish market.

Integrationen mellem Forecast og e-conomic er delt op i to. Som udgangspunkt, når du aktiverer integrationen fra Apps & Integrationer i Forecast, er det faktureringsdelen af e-conomic der aktiveres. Derefter kan du vælge, at aktiverer projektstyringsdelen af e-conomic også. Du vælger selvfølgelig selv, om du vil benytte begge dele, eller bare en enkelt.

Denne artikel omhandler projektstyringsdelen. For mere information om faktureringsdelen, klik her.

Projektstyringsdelen af e-conomic integrationen lader dig forbinde projekter i Forecast med projekter i e-conomic. Du kan vælge specifikt, hvilke projekter der skal forbindes - typisk det samme projekt i begge systemer.

Dermed kan du synkronisere tid og projektforslag (proposals) fra dine projekter i Forecast til e-conomic. Helt præcist, får du et nyt e-conomic faneblad i projektmenuen, som lader dig vælge, hvilke tidsregistreringer, eller alle, der skal sendes til e-conomic.

Du vælger blot, hvilke projekter der skal forbindes, så vi ved, hvor din data skal sendes hen.

Aktivering af integrationen (og projektstyringsdelen)

Som Administrator i Forecast

1. Gå til din personlige menu i øverste højre hjørne, og vælg Admin
  2. Gå til Apps & Integrationer, eller klik her.
  3. Find e-conomic, eller klik her.
  4. Klik Aktivér
  5. Vælg aktivering af projektstyringsdelen

Forbind projekter

1. Gå til det projekt du ønsker, at forbinde med et projekt i e-conomic.
  2. Gå til Indstillinger i projektmenuen
  3. Scroll ned til e-conomic sektionen. Her, vælg det projekt du ønsker, at forbinde projektet med i e-conomic.
  4. Gå til dit nye e-conomic faneblad i projektmenuen. Her kan du se al den data der venter på, at blive sendt til dit projekt i e-conomic. Når medarbejdere registrer tid på projektet i Forecast, kan du vælge, at sende al, eller specifikke tidsregistreringer, direkte til projektet i e-conomic. Klik Send til e-conomic.

Bemærk, når du sender tidsregistreringer til e-conomic fra Forecast, bliver disse tidsregistreringer automatisk låst i Forecast, for at undgå konfliktende data.